Alle pakker sendes med GLS til faste fraktpris på 125 NOK. Når du handler varer hos oss betaler du kun for frakt, de resterende leveringsomkostninger er det oss i Langkilde & Søn som betaler for. Beløpet du betaler hos oss inkluderer alt. Også toll og mva. Ingen ekstra kostnader.

Det forekommer INGEN ekstra utgifter eller gebyrer for deg som kunde, så du kan trygt og sikkert kjøpe flagg og flaggprodukter hos oss.

Levering
Vi sender vanligvis varen innenfor 3-10 virkedager. Vi lagerfører alle produktene du kan se på hjemmesiden. Det kan imidlertid skje at enkelte varer er utsolgte, og da vil det forekomme litt lenger leveringstid. Vær oppmerksom på at spesiallagde produkter som for eksempel navnevimpel, reklameflagg/logoflagg, bannere etc har en leveringstid på ca. 3-6 uker.

Returrett
Vi har 14 dagers full returrett fra den dagen du mottar varene. Varene skal returneres ubrukte, i original emballasje og så vidt mulig i samme stand som da du mottok dem. Dette gjelder kun standardvarer som ikke er spesiallaget. Navnevimpler er spesiallaget, og kan derfor ikke returneres. Når vi har mottatt og godkjendt returen, refunderer vi kjøpsbeløpet til kreditkortet dit så hurtig som mulig. Du må selv betale returfrakten. Vi anbefaler at du sender returen med Posten, samt at varen sendes som pakkepost. På den måten har vi mulighet for å spore pakken i Postens system, og vi har en sikkerhet for at returvaren har blitt utlevert til Langkilde & Søn.


Returvarer skal sendes til følgende adresse:
Langkilde & Søn
Vasekær 8,1.
2730 Herlev
Danmark

NB: Vi mottar ikke pakker sendt med oppkrav.