Om firmaet
Juridisk navn: Langkilde og Søn Flag A/S
Org. nummer: NO999 523 277 MVA
Juridisk adresse: Vasekær 8, 1., 2730 Herlev
Administrativ adresse: Langkilde og Søn Flag, Vasekær 8, 1., 2730 Herlev, Danmark

Priser
Alle prisene i nettbutikken vår står i norske priser (NOK) og er inkludert 25% mva. dersom ikke annet er oppgitt. Prisene er kun gjeldende innenfor Norges grenser. Det tas forbehold for trykkfeil, avgifts- og valutaendringer. Vær oppmerksom på at frakt legges til på den samlede bestilling til sist. Men vi legger ikke til andre avgifter på bestillingen din.


Betaling
Vi mottar betaling med betalingskort via den internasjonalt anerkjente betalingsløsningen Quickpay. Betalingen blir først trukket fra din konto når varen sendes. Vi krypterer alle din
kortopplysninger med SSL, så det er helt trygt å handle hos oss.

Returret
Vi har 14 dagers full returrett på standardvarer fra den dagen du mottar varene. Standardvarer er varer som ikke er spesiallaget. Navnevimpler er spesiallaget, og kan derfor ikke returneres.

Varene skal returneres ubrukte, i original emballasje og i samme stand som da du mottok dem. Når vi har mottatt og godkjendt returen, refunderer vi kjøpsbeløpet til kreditkortet dit så hurtig som mulig. Du må selv betale returfrakten. Vi anbefaler at du sender returen med Posten, samt at varen sendes som pakkepost. På den måten har vi mulighet for å spore pakken i Postens system, og vi har en sikkerhet for at returvaren har blitt utlevert til Langkilde & Søn.

Returvarer skal sendes til følgende adresse:
Langkilde og Søn Flag
Vasekær 8, 1.
2730 Herlev
Danmark

NB: Vi mottar ikke pakker sendt med oppkrav.

Reklamasjonsrett
Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere på en vare som har feil eller mangler som var tilstede da varen ble mottatt. Returner varen og vedlegg en beskrivelse av feil eller mangel.

Vedlegg også en kopi av faktura/ordrebekreftelse. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år og omfatter fabrikasjons- og materialfeil.


Registrering av personopplysninger
Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig for deg å handle hos oss. Derfor har vi laget en funksjon som gjør at visse opplysninger lagres i vårt system til når du besøker oss neste
gang. Disse opplysningene gjemmes i en såkalt "cookie" på din egen datamaskin. Vi anbefaler derfor at du tillater cookies på maskinen din. På denne måten går det raskere å bestille og du får en bedre kjøpsopplevelse.

I tillegg samler vi inn generell statistikk om de besøkende i nettbutikken vår. Dette gjør vi for bli klokere på hvilke produkter og sider som er mest populære hos kuneden våre. Disse opplysningene er UTELUKKENDE til internt bruk, og for at vi skal bli ennå bedre til å tilrettelegge nettbutikken for deg og de andre kundene våre. Når du bestiller hos oss registreres også ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Disse opplysningene gjemmes i opp til 5 år jf. reglene i Bokføringsloven om oppbevaring og arkivering av regnskaper. Men disse opplysningene deles under ingen omstenidgheter med tredjeparter.

Forbehold
Vi tar forbehold om utsolgte varer, stavefeil, trykkfeil samt forsinkelser, f.eks. hos Posten, som vi ikke har innflytelse på.

Opphavsrett
All tekst- og bildemateriale på Langkilde & Søn er beskyttet i henhold til Lov om opphavsrett og må ikke brukes i strid med denne. Overtredelse kan medføre krav om erstatning, vederlag og godtgjørelse.