Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket

Vi har dessverre ingen ledige stillinger for øyeblikket, men du er alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad og din CV.
Vi tar vare på alle søknader i tilfelle vi på et tidspunkt skulle få bruk for nye krefter.

Vi anbefaler at du setter deg inn i Langkilde & Søn sin firmaprofil og historie før du sender søknaden din til oss. Du kan lese mer om hvem Langkilde & Søn er her.
Ønsker du at søke jobb hos vårt andre firma, Vibeke Scott, som designer elegant loungewear, så kan du lese mer om designmerket her.

Send søknaden din til langkildeogson@ls-flag.dk

Om oss

Langkilde & Søn er Danmarks eldste flaggfabrikk og leverandør til Det kongelige danske hoff. Vi er et tradisjonstung lite familiefirma som siden 1938 har levert flagg og flaggprodukter av den høyeste kvalitet til det skandinaviske markedet , og vi har en lang rekke fornøyde kunder i hele Skandinavia - fra kongehus og store firmanavn, til små bedrifter og privatpersoner. For oss er ingen oppgave for stor og ingen for liten.

Vi står også bak Vibeke Scott, som er et framdstormende designmerke med fokus på eksklusivt loungewear og interiør. Både Langkilde & Søn og Vibeke Scott er firmaer i vekst, så vi har mer enn nok å holde fingrene i. Vi består av et lite team av dedikerte danske og norske medarbeidere, og vi har kontor både i København og Hjørring i Nord-Jylland. Vi verdsetter kreative og engasjerte kollegaer som kan være med til å sette sitt preg på firmaets framtid.

Vi er alltid på utkikk etter nye dedikerte kollegaer. Alle ledige stillinger blir slått opp her, så hvis du kunne tenke deg å jobbe for Langkilde & Søns flaggfabrikk, så følg med på denne siden.