Flagg siden 1938 og kongelig hoffleverandør

Langkilde & Søn har produsert flagg siden 1938 og i dag er det fjerde generasjon som driver den danske flaggbedriften.
Vi produserer flagg av den høyeste kvalitet og leverer nasjonalflagg til det kongelige danske hoff - noe som vi er utrolig stolte av.


Historien vår går helt tilbake til 1938 da Oluf Langkilde fallt ned fra en mast mens han var til havs som sjømann. Etter ulykken kunne han ikke seile mer, og han fikk i stedet ansvaret for å reparere den danske flåtens flagg. Det foregikk på et lite loft i Nyboder i København. Det utviklet seg til en liten flaggfabrikk som sønnen hans Gunnar senere overtok og drev videre sammen med sin kone, Kirsten.

Langkilde & Søn på 1970-tallet

På midten av 70-tallet var svigerdatteren til Gunnar og Kirsten, Lisbeth, også en fast del av medarbeiderstaben, som på dette tidspunkte talte 30 syersker. Da Gunnar fikk en blodpropp, overtok Lisbeth og hun førte Langkilde & Søn inn i den globale tidsalderen - blant annet med å starte opp flaggproduksjon i Vietnam. Det var også Lisbeth som i sin tid ble spurt av Dansk Standard om å beskrive og velge ut den originale fargen på det danske nasjonalflagget, Dannebrog, slik at det kunne innføres en offisiell standard for flaggbransjen.

2009 - en ny generasjon tar over...

I 2009 overtok så fjerde generasjon firmaet - nemlig Lisbeths døtre, Nicole og Chantall. Nicole og Chantall har tilført firmaet nye ideer og muligheter, og i dag produserer Langkilde & Søn også serien "Nordic Way of Celebration" som er en serie bestående av dekorative stoffservietter, bordløpere, flagglenker og flagg til 17. mai, bursdager, jul og andre festlige anledninger.

2015 - et helt nytt og annerledes tiltak...

Da Nicole og Chantall gikk inn i firmaet Langkilde & Søn var det med en klar ambisjon om å utvide med deres eget univers. Dette ledet til motemerket "Vibeke Scott", et eksklusivt loungewear til kvinner, samt lekkert kvalitetsinteriør i form av puter, sengetøy osv.

Les mer om Vibeke Scott og se de flotte produktene av delikat silke, fløyel, kasjmir og japansk bomull, her.

Salg til både private og bedrifter

I dag forsyner Langkilde & Søn det skandinaviske marked med nasjonalflagg, flaggprodukter og logoflagg. Vi produserer det originale norske flagg, norske håndflagg til 17. mai og vimpler - bare for å nevne noen av de mange flaggproduktene våre. Vi lager flaggene av ekte flaggduk og med gamle håndtverksteknikker hvor fokuset er på kvalitet, farge og holdbarhet. Og vi fortsetter med å utvikle oss, og har blant annet etter våre kunders ønske laget en knutefri vimpel.

Vi produserer dessuten internasjonale nasjonalflagg og maritime flagg. Og så produserer vi logoflagg og reklamebannere til både små og store bedrifter og organisasjoner. Flagg med logo er den dag i dag en utrolig god måte å markedsføre firmaet sitt på, og her er vi behjelpelig med stor ekspertise på området og flagg av solid kvalitet.

Fra generasjon til generasjon...

La deg inspirere av våre mange måter å bruke det norske flagg på - alltid med respekt for tradsisjoner og med kvalitet i høysetet. Våre flaggprodukter kan gå i arv fra generasjon til generasjon. Vi utvikler dessuten løpende nye produkter av den samme høye kvalitet. Det er en del av arven vår.

Nicole M. Langkilde & Chantall Scott